English Ελληνικά

Τα Νέα μας

Τουρνουά στο οροπέδιο Μύθιας στα Ανώγεια 1 Απριλίου 2010

Ένα πολύ πρωτότυπο τουρνουά Paintball διοργανώθηκε και διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στο οροπέδιο της Μύθιας στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Ήταν μια πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε από το Paintball Κρήτης σε συνεργασία με την αλυσίδα ALDEMAR HOTELS του ομίλου Αγγελόπουλου.

Σε ένα μικρό οροπέδιο στον Ψηλορείτη, καθοδόν για το οροπέδιο της Νίδας, δημιουργήθηκε ένα πεδίο Paintball με φουσκωτά εμπόδια τα οποία πλαισίωναν το όμορφο φυσικό τοπίο. Οι ομάδες απαρτίζονταν από 80 τουριστικούς πράκτορες από τη Ρωσία, οι οποίοι ήταν φιλοξενούμενοι του κυρίου Αγγελόπουλου. Ήταν μια προσπάθεια η οποία αποσκοπούσε στην περαιτέρω προβολή του τόπου μας στο εξωτερικό και κυρίως στη μεγάλη αγορά της Ρωσίας. Εκτός από το Paintball οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητες τους στην τοξοβολία, στη σκοποβολή με όπλα Paintball αλλά και να περιηγηθούν μέσα από μια σύντομη διαδρομή στο υψηλότερο βουνό της Κρήτης, το γέρο Ψηλορείτη. Η «περιπέτεια» τους τελείωνε στο εστιατόριο Ντελίνα του κ. Βασίλη Σκουλά όπου γευμάτισαν υπό τους ήχους παραδοσιακής Κρητικής μουσικής.

Το αγωνιστικό κομμάτι του mini tournament Paintball το οποίο έλαβε μέρος, ανέδειξε τρεις νικήτριες ομάδες οι οποίες και τιμήθηκαν. Υπήρξε πραγματικά έντονος συναγωνισμός από τους συμμετέχοντες. Ανεξάρτητα όμως από τους νικητές, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πέρασαν υπέροχα διασκεδάζοντας και ζώντας μια …πολύχρωμη εμπειρία στην «άγρια» φύση η οποία θα τους μείνει αξέχαστη…!

Τελευταία Νέα